Sabtu, 22 Maret 2014

benefits of drinking cucumber lemon mint water

benefits of drinking cucumber lemon mint water Castravete este o viță de vie târâtor care rădăcinile în pământ și crește spaliere sau alte cadre de sprijin , de ambalaj în jurul sprijină cu ramificații , subtiri spiralate . Castraveții sunt cunoscute sub numele stiintific ca Cucumis sativus și fac parte din aceeași familie botanică ca și pepeni .

Castraveții sunt cultivate pentru a manca proaspete sau conservarea ca murături . Se maturizează repede și sunt cele mai potrivite pentru grădini mai mari . Castraveți contin cele mai multe vitamine de care aveți nevoie în fiecare zi , doar un castravete conține vitamina B1 , vitamina B2 , vitamina B3 , vitamina B5 , vitamina B6 , acid folic , vitamina C , calciu, fier , magneziu , fosfor , potasiu și zinc .
Beneficiile Castraveți
Beneficiile Castraveți


Castraveții sunt ușor să crească , dacă le dai sol bun , plin soare și umiditate suficientă , și să aștepte pentru vremea să se încălzească înainte de plantare . Castraveți alimente larg cultivate ne oferă o combinație unică de elemente nutritive . Aici este o listă scurtă de beneficiile pentru sanatate impresionante care un castravete poartă :

    promovează digestie
    Amelioreaza dureri articulare ( artrita / guta )
    reduce nivelul colesterolului
    SIDA în weightloss
    cancer lupte
    Rehidrateaza si remineralizeaza organismul
    previne dureri de cap
    Conținut ridicat de siliciu pentru păr mătăsos
    vindecă diabetul
    Controleaza tensiunii arteriale

Castravete , cu coaja , crud
Valoarea nutritivă la 100 g ( 3.5 oz )

    Energie : 65 kJ ( 16 kcal )
    Glucide: 3,63 g
        Zaharuri : 1.67
        Fibre alimentare : 0,5 g
    Grăsime : 0,11 g
    Proteine ​​: 0,65 g
    De apă : 95.23
    Tiamina ( vit. B1 ) : 0,027 mg ( 2 % )
    Riboflavina ( vit. B2 ) : 0,033 mg ( 3 % )
    Niacina ( vit. B3 ) : 0.098 mg ( 1 % )
    Acidul pantotenic ( B5 ) : 0,259 mg ( 5 % )
    Vitamina B6 : 0,04 mg ( 3 %)
    Acidul folic ( B9 vit. ) : 7 g ( 2 % )
    Vitamina C : 2,8 mg ( 3 % )
    Vitamina K : 16,4 g ( 16 % )
    Calciu : 16 mg ( 2 % )
    Fier : 0,28 mg ( 2 % )
    Magneziu : 13 mg ( 4 % )
    Mangan : 0.079 mg ( 4 % )
    Fosfor : 24 mg ( 3 % )
    Potasiu : 147 mg ( 3 % )
    Sodiu : 2 mg ( 0 % )
    Zinc : 0,2 mg ( 2 % )
    Fluorura : 1.3 g

Castraveți poate fi calit si a servit cald , cu un pic de mărar tocat ca o garnitura . În plus, castravete pot fi consumate direct la fel ca fructele obișnuite . Pentru hrana de zi cu zi , de asemenea, puteți încerca apa cu lamaie .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar